Bonne Maman za pripremu kolača i slastica
, ,

ZAŠTO ODABRATI BONNE MAMAN DŽEMOVE ZA PRIREMU KOLAČA I SLASTICA?

Bonne Maman džemovi i slatki namazi pripremaju se prema tradicionalnoj recepturi od jednostavnih i kvalitetnih sastojaka. Dostupni su u svim većim i bolje opremljenim trgovinama, ali i online. Osim uobičajenih okusa džemova: marelice, šumskog voća, trešnje, borovnice, jagode, maline, smokve, marmelade od naranče, Bonne Maman u svojoj ponudi ima i neke ne toliko česte okuse: džem od žute šljive, džem od bresaka, kombinaciju jagoda i malina, kombinaciju marelica i manga te ukusan karamel namaz i namaz od kestena.

Zbog svoje kvalitete i teksture mogu se naći na vašem stolu za doručak kao namaz, kao dodatak u kolačima i slasticama ili u bilo kojoj drugoj kombinaciji po vašem ukusu. Bonne Maman namazi spravljaju se prema tradicionalnim bakinim receptima s prirodnim sastojcima i voćem najviše kvalitete što znači da džemovi i marmelade u svom sastavu nemaju visoko fruktozni kukuruzni sirup, umjetna bojila niti konzervanse te imaju potvrdu o NE-GMO proizvodu. Također, navedeni proizvodi ne sadrže gluten i sigurni su za konzumiranje od strane osoba intolerantnih i alergičnih na gluten.

Kako bi ove godine blagdanski kolači zasjali u punom sjaju, na našem web shopu, do kraja prosinca, Bonne Maman asortiman snizili smo na -20%!

Ako još uvijek ne znate što biste točno pripremali za ove blagdane, u nastavku vam prenosimo nekoliko ideja…

Bonne Maman Sacher torta

ČOKOLADNA Á LA SACHER TORTA

Bonne Maman božićni spicy mocktail od naranče

BOŽIĆNI SPICY MOCKTAIL OD NARANČE

Bonne Maman školjkice s pekmezom

STARINSKE ŠKOLJKICE S PEKMEZOM