,

MAPLE JOE® SMJESA ZA PALAČINKE I FONDANT USKORO U TRGOVINAMA!

Sve što je potrebno za izradu najboljih američkih palačinki biti će moguće uskoro kupiti u trgovinama! Jednostavno i praktično!

Maple Joe® javorov sirup već dobro poznajete, a od sad ćete ga moći koristiti i sa smjesom za najbolje američke palačinke izrađenom po tradicionalnoj recepturi i spremnoj za upotrebu odmah!
Zahvaljujući Maple Joe® smjesi za palačinke, sada će biti nikad jednostavnija i brza priprema palačinki: samo dodajte mlijeko do oznake i protresite!

Nema mlijeka kod kuće? Možete koristiti biljne napitke (bademovo mlijeko, kokosovo mlijeko, …) ili čak vodu! Želite aromatizirane palačinke? Opet, samo dodajte 2 žlice arome po izboru (vanilija, javorov sirup, …) nakon što ulijete mlijeko. Želja za slanim? Maple Joe® recept ide dobro i sa slatkim i sa slanim za ultra-gurmanske užine! Uz ove ultra-gurmanske palačinke napravljene u tren oka, Maple Joe® će vas pratiti tijekom vašeg doručka, bruncha, međuobroka ili aperitiva!

Da stvar bude još bolja, ono što ovu kombinaciju čini drugačijom i neodoljivom je Maple Joe® Fondant! Ovaj proizvod garantira užitak iz više razloga:

• Kremasta tekstura
• Javorov sirup i to je to!
• Uravnotežen okus s karameliziranim notama
• 100% prirodno podrijetlo za gurmanske trenutke od doručka do večere
• Ubrano u srcu šumaraka javora Quebeca

Maple Joe® javorov fondant napravljen je od javorovog sirupa prikupljenog na vrhuncu sezone kako bi vam mogli ponuditi najbolje! 100% prirodan sastojak za prste polizat! Uz palačinke, u pecivima, jogurtima ili čak sa žlicom, cijenit ćete ga zbog njegove kremaste teksture i karameliziranih nota.

Uskoro u trgovinama, a do tada pronađite ih u Nikas internet trgovini!