USKORO- PASTA VENERE

Otkrij novi okus tjestenine!

Riso Scotti je početkom ove godine predstavio inovaciju koja uskoro dolazi i na naše tržište. Crna riža Venere® postaje tjesteninom i unosi revoluciju u tradicionalne recepte.

Ovaj uzbudljivi, novi projekt tvrtke Riso Scotti inovacija je koja još nije viđena na tržištu. Pasta Venere predstavlja nadogradnju linije crne riže Venere, koju smo prošle godine predstavili našem tržištu.

Tjestenina Venere se okreće modi, estetici. Njena boja predstavlja novu estetiku dosad poznatih jela. Utjelovljuje jedinstven okus, ali i mnoštvo nutritivnih prednosti.

Venere® je jedinstvena, neponovljiva, priznata i cijenjena u cijelom svijetu. Kombinira se s najboljim talijanskim žitaricama i postaje tjestenina, s novim i ekskluzivnim okusom kakav dosad nije poznat.

Sadrži samo odabranu 100% talijansku pšenicu i Venere® rižino brašno, uzgojeno s brigom i pažnjom na tlu Pijemonta i Sardinije. Integralno brašno izvor je vlakana, fosfora i proteina.

Prisjetimo se, riža Venere prirodne je crne boje jer sadrži antioksidans antocijan, a svojim okusom neodoljivo podsjeća na sviježe pečeni kruh.

Ovaj jedinstven i prepoznatljiv projekt tvrtke Riso Scotti donosi tjesteninu u 4 formata- rigatoni, fusilli, penne i ikonočke spaghette, koji će se uskoro naći i u našim prodavaonicama. Za blagostanje bez odricanja od užitka dobrog tanjura tjestenine!