HOST 2023: Inspiracija i Inovacije u svijetu ugostiteljstva

Donosimo najnovije vijesti s naše nedavne posjete HOST 2023, jednom od najvećih specijaliziranih sajmova ugostiteljstva u Europi. Ovaj događaj održao se u prekrasnom Milanu, gdje smo istražili nove mogućnosti, trendove i inovacije u svijetu ugostiteljstva.

Naš Caffe Diemme prodajni tim je obišao sajam, a njihovi najvažniji susreti bili su s dugogodišnjim partnerima, Caffe Diemme i Nuova Simonelli.  Prilikom tih susreta dobili su ekskluzivne uvide u nove programe koje razvijaju i najnovije tehnološke inovacije koje dolaze na tržište. Ovi dragocjeni uvidi pomoći će im da ostanu korak ispred u pružanju najboljih rješenja za naše klijente. No, njihov posjet nije završio samo s obilaskom partnera. Obišli su i ostatak sajma kako bi bolje razumjeli konkurenciju i nove trendove u svijetu HoReCe i Foodservice-a.

Ova iskustva nisu samo inspirirala naš tim, već su nam omogućila i dodatno proširenje vidika za buduće projekte. S HOST 2023 iskustvom svježim u našim sjećanjima, svakodnevno radimo na implementaciji novih spoznaja i inovacija kako bismo pružili najbolje usluge našim klijentima.

Vaš Nikas