Nikas i JRE Talent & Passion: Susret strasti i okusa

Bili smo dio ovogodišnjeg JRE Talent&Passion događaja na prekrasnim golf terenima hotela Kempinski u Savudriji. Udruženje restauratera i mladih kuhara JRE, u svojoj dugoj tradiciji, okuplja entuzijaste iz svijeta gastronomije i pruža platformu za vrhunske kulinarske doživljaje.

Naša prisutnost na ovom događaju posebno se istaknula jer smo prezentirali jelo pripremljeno s Riso Scotti Venere rižom, pod kuharskom palicom istinskog majstora – Stivena Vunića iz Konobe Zijavica. To je bio trenutak kada se spojila strast prema hrani, izvanredna manirnica i izvrsnost u pripremi, stvarajući nezaboravno kulinarsko iskustvo za sve prisutne.

Osim ukusnih zalogaja, svi posjetitelji imali su priliku uživati u Caffe Diemme 100% arabica kavi. Naša kava nije samo piće, već pravo uživanje u svakom gutljaju. Svojom aromom i okusom, dodatno smo obogatili ovaj već izvanredan događaj.

Nikas je ponosan što je  dio JRE obitelji, gdje se susreću strast prema kulinarskoj umjetnosti i izvrsnosti. Radujemo se budućim prilikama za zajedničko uživanje u gastronomiji i vrhunskim okusima.

Hvala svima koji su bili dio ovog nevjerojatnog iskustva!

Vaš Nikas