Uzbudljivo iskustvo s MasterChef timom!

I ove godine s ponosom sudjelujemo u svijetu kulinarske strasti kao partner MasterChef natjecanja, predstavljajući brendove TABASCO® i Kikkoman. Ova suradnja nas posebno veseli jer se izvrsnost naših brendova savršeno slaže s vrijednostima koje MasterChef promiče.

Prošlog tjedna smo se imali priliku družiti s timom MasterChefa i to je bilo istinski inspirirajuće iskustvo! Stavili smo svoje kulinarske vještine na kušnju i testirati svoju kreativnost u kuhinji. Zajedno s prijateljima s Nove tv s kojima smo bili dio Crvenog tima, okušali smo se u izazovu pripreme glavnog jela. Na raspolaganju smo imali pedeset minuta kako bi pripremili oradu na kremi od celera s pomme anne krumpirom. Bilo je izazovnih trenutaka, ali smo uz timski rad i malo šarma izvukli najbolje iz njih. Jelo inspirirano Jadranskim morem i kontinentalnom Hrvatskom, kako je bilo pojašnjeno žiriju, pobralo je odlične reakcije. 

Ali to nije sve! Tijekom ovog susreta za pamćenje, skupili smo neprocjenjive savjete i uvide od iskusnih članova žirija, koji su s nam podijelili pokoju tajnu.

Ova prilika za suradnju s MasterChef timom omogućila nam je bolje razumijevanje strasti i predanosti koja stoji iza svake priče o hrani. Izvrsnost naših brendova, Tabasco i Kikkoman, idealno se uklapa u MasterChef viziju kulinarskog stvaralaštva.

Oduševljeni smo što smo dio ove kulinarske avanture.

Vaš Nikas tim