UPOZNAJTE KIKKOMAN KROZ 12 MJESECI

Soja umak najtipičniji je umak azijske kuhinje i nezaobilazan je sastojak skoro svakog jela Dalekog Istoka. Međutim, njegov okus nadopunjava druge namirnice pa je jedan od omiljenih začina brojnim svjetskim kuharima i već duži niz godina koristi se kako u restoranima azijske, tako i europske kuhinje.

Soja umakom može se začinjavati meso, posebno svinjetina, piletina ili govedina, koje potom nije potrebno više soliti. Savršen je kao preljev kod raznih salata, jela od riža ili jaja, kao dodatak juhama te neizostavan dodatak japanskom sushiju.

Na tržištu soja umaka Kikkoman soja umak danas je broj 1., a ističe se po sljedećem:

  • Više od 300 godina tradicije fermentiranja umaka od soje i tako stečenog iskustva
  • Proizvodi visoke kvalitete s visokim udjelom prirodnog umami okusa
  • Bez GMO sastojaka i fermentacija umaka od soje bez 3-MCPD sastojaka s prirodnim mikroorganizmima i enzimima
  • Bez konzervansa, bojila, pojačivača okusa ili mirisa
  • Lokalna proizvodnja u Europskoj uniji
  • Osiguranje najveće kvalitete, certificirana i strogo kontrolirana proizvodnja
  • Neograničena mogućnost za korištenje i kombiniranje proizvoda Kikkoman

U 2020. godini odlučili smo vam približiti Kikkoman proizvode i ukazati vam na mogućnosti njihove primjene u svakodnevnoj kuhinji. Tako će u suradnji s Kikkomanom kroz 2020. godinu na našim društvenim mrežama (FB i IG) svakoga mjeseca biti objavljen Kikkoman giveaway. Ideja je da vas svaki mjesec upoznamo s jednim proizvodom iz Kikkoman asortimana i primjenom istog.

U prvom darivanju, za siječanj, nekoga ćemo razveseliti Kikkoman umakom od soje, 150ml u dispenzeru (Kikkoman umak od soje – dispenzer, 150ml).

                                                            

Raznovrstan višenamjenski začin idealan za meso, ribu, plodove mora i savršen sastojak za umake, juhe, preljeve, dip umake, marinade i stir-fry (brzo pržena) jela.

Riječ je o proizvodu bez aditiva koji se sastoji od samo četiri prirodna sastojka: vode, sojinog zrna, pšenice i soli, koja nisu genetski modificirana.

Bogat okus i primamljiva boja jantara nadopunjuju druge sastojke bez njihova prikrivanja.

(1.  krug darivanja za siječanj kreće u ponedjeljak, 27.01.2020. pa budite uz naš FB i IG)

Više ideja o tome kako korisiti Kikkoman proizvode možete saznati i od našeg Kikkoman ambasadora, svima dobro znanog Davida Skoke.

*Za sudjelovanje u darivanju i pravila istog pratite naše društvene mreže:

Facebook: https://www.facebook.com/nikas.hr/

Instagram: https://www.instagram.com/nikas_hr/

Autor: Laura Pulić