TRE MARIE: NOVE NAPOLITANKE NA TRŽIŠTU

U srcu Milana, Tre Marie već više od jednog stoljeća stvaraju tradicionalne talijanske poslastice. Zbog svoje vrhunske kvalitete, stručnosti i ručnog rada danas slove za simbol tradicionalnih Milanskih slastica.

Jedan od njihovih specijaliteta svakako su i „Ancora Uno“ napolitanke, koje su nas instant oduševile svojom kvalitetom i okusom pa je njihovo lansiranje na naše tržište bilo neupitno.

„Ancora Uno“ napolitanke možete kupiti u svim većim Konzumovim prodavaonicama, a od okusa možete pronaći sljedeće: stracciatella, badem i gianduja.

Stracciatella napolitanke punjene su baršunastom mliječnom kremom i komadićima tamne čokolade, i kao takve čine apsolutnu inovaciju u svijetu napolitanki.

Badem napolitanke punjene su finom mliječnom čokoladnom kremom obogaćenom zrncima sicilijanskog badema. Predstavljaju savršenu kombinaciju bezvremenog okusa mliječne čokolade i inovativnog dodira zrna badema.

Gianduja napolitanke osvojit će vas baršunastom kremom intenzivnog i odlučnog okusa gianduja čokolade, napravljene od najboljih lješnjaka iz talijanske pokrajine Piemonte.

Uvjereni smo kako će „Ancora Uno“ keksi zadovoljiti apetite i velikih i malenih te s lakoćom osvojiti i najzahtjevnije nepce.