PREDSTAVLJANJE NOVOG BRANDA: Un Po’ Di

Nakon više od 29 godina na tržištu gdje smo prepoznati kao ekskluzivni uvoznici i distributeri za hrvatsko tržište, došao je trenutak da naš bogati portfelj kojega čine cijenjeni svjetski i europski prehrambeni brandovi obogatimo i jednim našim. Vrijeme je da vam predstavimo naš prvi samostalni brand: Un Po’ Di.

Pod brendom Un Po’ Di kao prvi član krije se proizvod nastao u suradnji s mljekarom Latus iz Žminja. Riječ je o Fior Di Latte mozzarelli. Ova mozzarella proizvedena je po izvornoj talijanskoj recepturi, isključivo iz prirodnih sirovina s istarskih pašnjaka, bez dodatnih aditiva i konzervansa poput limunske kiseline. Strojevi za mozzarellu nabavljeni su u Italiji, a napuljski je sirar neko vrijeme boravio u Orbanićima. Rezultat je Fior Di Latte mozzarella, naglašenog mliječnog i blago slanog okusa, jedan od najkvalitetnijih proizvoda takve vrste i to ne samo na hrvatskom tržištu.

U petak, 30.08.2019., u chees baru Mljekare Latus u Žminju, održana je mala svečanost gdje su prva istarska mozzarella i novi brand  Un Po’ Di i službeno predstavljeni. Cijeli domjenak uveličao je chef Robert Perić demonstrirajući mogućnosti korištenja ove mozzarella u različitim gastronomskim formama kroz šest kreativnih sljedova.

Un Po’ Di mozzarella namijenjena je prvenstveno restoranima i hotelima, no moći ćete ju nabaviti i u Latusovim trgovinama te u nekoliko delikatesnih dućana u Hrvatskoj.

Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti našim partnerima i prijateljima iz mljekare Latus na domaćinstvu, te svim ostalim uzvanicima, ujedno i prijateljima koji su svojim dolaskom uljepšali ovaj događaj.

Nakon što je za nas kreirao Nikasov novi logo, izgled loga novog brenda Un Po’ Di također je autorsko djelo velikog umjetnika Gorana Lelasa. Ovim putem veliko hvala i njemu. Iznimno se radujemo našoj daljnjoj suradnji.

Autor: Laura Pulić