, ,

Nikas na sajmu „Sigep“ u Riminiju

U Riminiju u Italiji od 19.01. – 23.01.2019. održano je jubilarno 40. izdanje SIGEPA, međunarodnog sajma sladoleda i slastica kojega je posjetio i Nikas.

Sajam je otvorio svoja vrata svim najboljim tvrtkama globalne scene iz sektora sladoledarstva, slastičarstva, čokolade, pekarstva i svijeta kave.

Prvo izdanje Sigepa pokrenuto je davne 1980. godine na prijedlog talijanskih proizvođača sladoleda kako bi se na jednom mjestu podržala njihova aktivnost.

Danas je Sigep postao vodeći svjetski sajam za profesionalce u području sladoleda, slastičarstva, pekarstva i kave, a ove godine se na preko 129,000 m2 u 28 hala smjestilo 1250 izlagača kako bi predstavili svoje novitete u vidu novih okusa i tehnologija.

Na Sigetu je sudjelovalo čak 5 naših dobavljača: Fabbri, Domori, Molino Quaglia, Andros i illy. Velika nam je čast što je i Nikas bio dio ove priče kao podrška svojim partnerima te kako bi bili u skladu s trendovima i najnovijim inovacijama, a onda ih bili u mogućnosti i ponuditi na našem hrvatskom tržištu, kako postojećim, tako i budućim kupcima.