POSJET PARTNERA IZ DALMACIJE CAFFE DIEMME U PADOVI

Nakon edukcije koju je prošao tim Nikasa u Akademiji Caffe Diemme pred mjesec dana, dobili smo priliku educirati i svoje partnere koji će u budućnosti pripremati vrhunsku 100% arabica kavu diljem hrvatske obale. Kontinuiranim edukacijama trajno nadograđujemo već postojeća znanja iz duge tradicije tvrtke Nikas u sektoru kave u posljednjih 30 godina.

U periodu 20. do 22. ožujka posjetili smo Caffe Diemme u Padovi zajedno sa naših 8 partnera iz Dalmacije.

U 3 dana edukacije naši partneri su dobili uvid u povijest i strukturu kompanije Caffe Diemme kao i njezine trenutne pozicije i planove na tržištima diljem svijeta. Upoznali su proces proizvodnje kave te imali priliku degustirati sve iz proizvodnog asortimana Caffe Diemme. Dobili su ekskluzivni uvid u to kako se radi „cupping“ kave, odnosno kako se isprobavaju nove sorte iz kojih nastaju razni blendovi. Posjet je uključivao i obilazak Caffe Diemme lokalnih klijenata i njihovog konceptnog Caffe bara / trgovine u centru Padove.

Svojim partnerima kroz edukacije ovog tipa prenosimo svoju strast za kavom i omogućavamo upoznavanje s modernim tehnologijama prerade i trendovima iz svijeta kave.