Nikas predstavio ponudu na Metro Extra Power događanjima u Splitu i Istri

Naša tvrtka, Nikas je kao Premium partner sudjelovala na nedavno održanim Metro Extra Power događanjima, koja su se odvila na dojmljivim lokacijama – u Meštrovićevoj galeriji u Splitu i Dvorcu Belaj u Istri. Ova događanja predstavljaju važnu priliku za predstavljanje bogate ponude vrhunskih prehrambenih proizvoda namijenjenih upotrebi u ugostiteljstvu.

Naš tim je zajedno s partnerima i prijateljima iz Konobe Zijavica, chefovima Stivenom i Teo Vunić te poznatim chefom Hrvojem Zirojevićem predstavio širok portfelj naših brendova koji osiguravaju pripremu vrhunskih jela. Tijekom događaja, posjetitelji su imali priliku uživati u specijalitetima koje su chefovi pripremili s Rumo tjesteninom i Katsuobushi tunom, te rižom Riso Scotti, ali i začinima i umacima koje imamo u svojoj ponudi.

Metro Extra Power događaji omogućili su nam susret s velikim brojem suradnika i partnera iz svijeta gastronomije s kojima smo izmijenili zanimljivosti i najnovije informacije iz struke. Na događanjima je bio prisutan i značajan broj dobavljača i proizvođača iz gastronomske industrije, što je dodatno obogatilo atmosferu.

Kruna večeri bili su nastupi popularne pjevačice Severine, koji su upotpunili ugodnu atmosferu i raspjevanu večer. S veseljem iščekujemo nove prilike za promociju naših proizvoda i nova druženja s našim partnerima.