GR8 Coffee Festival 2024: Nikas & Tre marie kroasani

Od 23. do 25. svibnja, Zagrebački velesajam bio je domaćin senzornog putovanja pod nazivom GR8 Coffee Festival. Paviljon 9 ispunio je miris svježe pržene kave, a posjetitelji su uživali u degustaciji najkvalitetnijih vrsta kave, finih čajeva, ukusnim slasticama i još mnogo toga.

Tijekom festivala, predstavljeni su novi trendovi i inovacije u svijetu kave, a održane su brojne radionice i predavanja. Poseban interes izazvao je dvoboj barista, gdje su se natjecali najbolji stručnjaci u pripremi kave, demonstrirajući svoje vještine i kreativnost.

Cooking Zona: Gastronomski Spektakl

Poseban doživljaj za nepce donijela je Cooking zona, gdje su nastupili poznati chefovi. Kulinarska zvijezda David Skoko priredio je gourmet doživljaj na bazi kave, dok je višestruko nagrađivani chef Rudolf Štefan, nositelj Michelinove zvjezdice i četiri toke Gault&Millaua, oduševio posjetitelje svojim spektakularnim gastronomskim kreacijama.

Nikas i Tre Marie: Slatki užitci

Tvrtka Nikas, predstavila je brend Tre Marie sa svojim ukusnim kroasanima. Posjetitelji su imali priliku uživati u ovim delikatesama, koje su bile savršeno usklađene s vrhunskom Caffe Diemme kavom i Dammann Freres čajevima. Posebno su se istaknuli Riso Scotti barista napici s kremoznom pjenicom, koji su dodatno obogatili gastronomski doživljaj.

GR8 Coffee Festival 2024. bio je prava poslastica za sve ljubitelje kave i gastronomije, spajajući vrhunske okuse i mirise s inovacijama i kreativnošću u nezaboravnom vikendu na Zagrebačkom velesajmu. Nikas i Tre Marie kroasani zasigurno su ostavili poseban trag u srcima posjetitelja, pridonoseći jedinstvenoj atmosferi ovog festivala.