Nagradni zadatak

Illy coffebrake

illy i Nikas su zajedno udružili snage i osmislili mini nagradni zadatak kako bismo Vas, naše vjerne fanove, nagradili što nas pratite i aktivno sudjelujete na našoj Facebook stranici. Naziv našeg nagradnog zadatka je “Podijeli s nama svoj Coffe break.”

Kao što i sam zadatak kaže sve što trebate učiniti je uslikati svoju sljedeću kavicu. Bilo da je u kafiću, u udobnosti svoga doma prije nego krećete u nove radne pobjede, za vrijeme vikenda kada uživate na suncu ili coffee to go na putu do vaše sljedeće destinacije – stvarno nije bitno. Bitno je da se vidi kava na slici u okruženju u kojem inače pijete kavu.

Fotku ćete uploadati na našu Facebook stranicu. Bilo da naš zid ili u inbox –  također nije bitno.. Jedino što je stvarno bitno je da se družimo online i izmjenjujemo iskustva.

Fotku s najviše lajkova ili onu za koju budemo smatrali da najviše zaslužuje nagradu nagradit ćemo s dvije šalice za cappuccino iz kolekcije Live Happilly + 250 gr mljevene kave tako da i dalje guštate u onim malim odmorima uz kavu koji su nam koji put prijeko potrebni.

Eto, to je sve od nas. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u našem nagradnom zadatku. Uživajte u svojoj kavici.

**Nagradni zadatak traje cijeli mjesec studeni.