Osvoji sudjelovanje na Masterclassu nagrađivanog Chefa kuhinje!

JRE, Nikas i Kikkoman vode vas na Masterclass:

Priprema jela od tune uz prirodno fermentirane soja umake

JRE Croatia dio je europske obitelji JRE chefova, najkreativnijih i najtalentiranijih chefova iz 16 zemalja Europe. Nekoliko puta godišnje chefovi iz JRE Croatia kroz tematske masterclasse nesebično prenose svoje znanje odabranim zaljubljenicima gastronomije.

Jedan takav održava se 07.07.2021., od 17:00 do 19:00 sati u prostorima Miele centra u Splitu. Glavna zvijezda ovog masterclassa mladi je chef opatijskog Navisa – Tino Sinožić.

Menu:

Chef Tino kuha, a vi jedete.
  • Tuna steak (jadranska tuna) s povrćem, soyom i sezamom
  • Tataki tuna s ponzu umakom i mladim lukom

Wine pairing:

  • Azijska kuhinja voli jako svježa, hrskava vina ili pak poluslatke/ polusuhe varijacije
  • Vinska pratnja s kontinenta: probat ćemo kako ova kuhinja funkcionira uz škrlet te aromatični muškat, mlade i dinamične vinarije Voštinić Klasnić  (Međimurje)

Jednom dobitniku dijelimo dvije ulaznice!

Teorija i degustacija

Bit će prilike za degustacijom cijele lepeze Kikkoman umaka, lidera na tržištu soja umaka. Sami ćete procijeniti što s čime najbolje funkcionira, malo se poigrati i samostalno definirati naj okuse!

Vidjet ćete da uz prirodno fermentirani soja umak koji svi mahom najčešće kupujemo, postoji cijeli niz proizvoda kojima je baza fermentirana soja. Zahvaljujući specifičnim dodacima novi okusi soja umaka predstavljaju suvremeni trend u gastronomiji i atraktivan izbor za home cooking opcije.

PRAVILA:

Sve što trebate za okušati sreću je ispuniti obrazac na linku iznad
(“PRIJAVI SE NA MASTERCLASS“) .

Sretnog dobitnika izvlačimo slučajnim odabirom 5.07.2021. i bit će objavljen na našim stranicama.

NAGRADNI NATJEČAJ JE ZAVRŠEN!

Dobitnica je: Marina Šalov

Nakon održanog masterclassa potrebno je:
kroz svoju društvenu mrežu (FB i/ili IG) podijeliti svoje dojmove koristeći oznake:
@nikas_hr, @jrecroatia, @kikkoman_europe i #jremasterclass.