Rummo
Proizvodnja tjestenine Rummo započela je davne 1846. godine u Italiji, u mjestu Benevento, kao mala obiteljska proizvodnja. Antonio Rummo odabrao je upravo ovaj gradić za proizvodnju svoje tjestenine zbog iznimne kvalitete žitarica i čiste izvorske vode, što je omogućilo da njegova tjestenina zaista bude izvrsne kakvoće s upravo onakvim svojstvima koje potrošač priželjkuje.
Tijekom godina interes za proizvodima tvrtke Rummo sve je više rastao, prepoznati su na tržištu kao proizvođač kvalitetne tjestenine i 1935. godine, zbog obujma posla, proizvodnju sele u veliku poslovnu zgradu te postaju Rummo S.p.A. . Danas je pasta Rummo sinonim za kvalitetnu tjesteninu, dobro poznatu svim gurmanima i ljubiteljima tjestenine što potvrđuju i brojne nagrade za kvalitetu same tjestenine, zadržavanje oblika prilikom kuhanja te smanjenje emisija CO2 prilikom proizvodnje tjestenine. Upravo su te kvalitete i odlike tjestenine Rummo potaknule naše želje da te proizvode ponudimo našim kupcima, jer samo najbolje je dovoljno dobro za Vas.
Rummo je išao i korak dalje u savršenstvu „al dente“ tjestenine za koju ne morate strahovati prilikom kuhanja. Dok se Vaša tjestenina kuha, Vi se možete baviti drugim stvarima jer tjestenina Rummo ostaje „al dente“ i nakon koje minute više od predviđenog vremena kuhanja. Ako pak kuhate u naprijed ili tjesteninu podgrijavate, s Rummom možete biti sigurni da će i dalje biti „al dente“. Ne sirova, ne prekuhana, „AL DENTE“.
Web: www.pastarummo.it