Koji si tip Gurmana?

0%

Kako ćeš začiniti salatu sa slike?

Koji dip umak biraš?

Frend radi roštilj. Tvoj zadatak je:

Kikkoman soja umak koristi se…

TABASCO® ljuti umak koristi se…

Ovog trena bi mi dobro sjelo:

Koji si tip Gurmana?
Kikkoman Gurman

Pravi si Gurman! Ti doista znaš kako se živi i ne propuštaš priliku da to i primijeniš. Imaš istančan okus i dobro poznaješ kombinacije okusa koji čine pravu gurmansku eksploziju. Poznavanje umaka i njihovo kombiniranje s različitim namirnicama tvoja je specijalnost! Ti uvijek znaš recept za postizanje „baš onog“ željenog okusa. Kada zoveš na druženje, već svi znaju da je hedonizam zagarantiran!
TABASCO® Explozivac

Voliš eksplozivne okuse i za tebe jelo koje nije bar malo pikantno, ne vrijedi. Ti si definitivno tip od naših TABASCO® ljutih umaka. Sriracha, Scorpion, Chipotle, Simply red, Habanero...sve si već doktorirao i samo ti fali godišnja zaliha kako bi tvoji okusni pupoljci doživjeli pravu gurmansku eksploziju!
Kikkoman Sous Chef

Dobro barataš umacima i znaš što valja! Kada treba osmisliti dobru marinadu za meso, ukusni dip za grickalice ili začiniti jelo na drugačiji način, nastupaš ti! Dobro se snalaziš u kuhinji, ne fali ti mašte i na pravom si putu da iskusiš potpunu gurmansku eksploziju! Nastavi uživati u raznim ukusnim specijalitetima i nemoj se libiti smišljanja i isprobavanja novih gastro kreacija!
TABASCO® Green Chef

Samo nek' je pikantno! Tvoj izbor su umjereno začinjena jela, dovoljno odvažna da pokažu karakter, ali s pravom mjerom da ne izazivaju suze. Naš zeleni TABASCO® Jalapeno umak kao da je stvoren za tebe! Savršeno pristaje uz salate, osvježavajuće umake i dipove, ali i koktele!

Share your Results: