Emilio Pucci Art kolekcija

Emilio Pucci Art kolekcija


Emilio Pucci brand je poznat po svojim veselim dezenima i prekrasnim kombinacijama boja koji je postao svjetski poznat dizajner za kreiranje viske mode, prepoznatljive kvalitete i “made in Italy”. Tijekom 50-ih Pucci počinje razvijati svoje potpisane dizajne: grafičke, apstraktne i inspirirane svijetom oko njega. Sofisticirani spoj boja postao je zaštitni znak Pucci dizajna.Svaki print je umjetničko djelo slikano na svili koji ima ukrasni okvir koji potpisuje umjetnik "Emilio".

Emilio Pucci koristi paleta boja u kojima prevladavaju svijetle boje koje prvenstveno podsjećaju  na prirodne mediteranske krajolike i druge egzotične destinacije koja je posjetio na svojim putovanjima.

Emilio Pucci je za novu illyjevu kolekciju uzeo mali dio iz motiva koje je sam nacrtao na svojim maramama a osmislio ih je za posebnu limitiranu kolekciju naziva “Cities of the World” – “Gradovi svijeta”: Firenca, Milano, Rim, London, Pariz, New York.

illy Art Collection Emilio Pucci_completa Hres.jpg

Slažem se Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.