Prije 20 godina Luca Trazzi je dizajnirao u suradnji sa illyjevim tehničarima X1 koji je ove godine doživio svoj redizajn te je obogaćen retro detaljima i tehnologiji s kojom možete uživati ne samo u savršenom espressu ili cappuccinu nego od sad i u caffe americano-filter kavi.

Emilio Pucci brand je poznat po svojim veselim dezenima i prekrasnim kombinacijama boja koji je postao svjetski poznat dizajner za kreiranje viske mode, prepoznatljive kvalitete i “made in Italy”. Tijekom 50-ih Pucci počinje razvijati svoje potpisane dizajne: grafičke, apstraktne i inspirirane svijetom oko njega. Sofisticirani spoj boja postao je zaštitni znak Pucci dizajna.Svaki print je umjetničko djelo slikano na svili koji ima ukrasni okvir koji potpisuje umjetnik "Emilio". Emilio Pucci koristi paleta boja u kojima prevladavaju svijetle boje koje prvenstveno podsjećaju na prirodne mediteranske krajolike i druge egzotične destinacije koja je posjetio na svojim putovanjima. Emilio Pucci je za novu illyjevu kolekciju uzeo mali dio iz motiva koje je sam nacrtao na svojim maramama a osmislio ih je za posebnu limitiranu kolekciju naziva “Cities of the World” – “Gradovi svijeta”: Firenca, Milano, Rim, London, Pariz, New York.

Gillo Dorfles je inspiraciju za oslikati illy šalice uzeo iz nekih svojih dekorativnih dizajna za tkanine, koje su nastale između 1937. i 1940. godine.

Go-Tan Wok umak sa čilijem i češnjakom možete pronaći u Konzumu, Metrou, Sparu i Tommyju. Go-Tan Miehoen tjesteninu od rižinog brašna možete pronaći na prodajnim mjestima Metroa, Spara, Konzuma i Tommyja. Go-Tan wok ulje pronaći ćete u Konzumu, Sparu, Metrou i Tommyju. Go-Tan kokosovo mlijeko možete pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, Spara, Metroa i Tommyja.

Bonne maman džem od marelica možete pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, Metroa, Spara i Plodina. Tate & Lyle Golden Granulated šećer možete pronaći u Konzumu, Plodinama, Sparu, Metrou i Tommyju.

Kikkoman wok umak možete pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, Bille, Kauflanda, Plodina, Metroa i Spara. Lune de miel med s cvijetom naranče možete pronaći u Konzumu, Plodinama i Sparu. Realime sok od limete pronaći ćete u Plodinama, Konzumu, Metrou, Sparu i Billi. Montosco crni papar u zrnu možete pronaći na prodajnim mjestima Konzuma.

Tabasco zeleni Jalapeño umak i Tabasco Chipotle umak možete pronaći na prodajnim mjestima Bille, Kauflanda, Konzuma, Metroa, Plodina, Tommyja i Spara.

Saitaku Panko smjesu možete pronaći u Konzumu, Metrou i Sparu. Kikkoman soja umak možete pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, Bille, Kauflanda, Plodina, Metroa, Spara i Tommyja. Carl Kühne Mittelscharf Senf pronaći ćete u Plodinama i Konzumu. Montosco himalajsku sol i crni papar u zrnu možete pronaći na prodajnim mjestima Konzuma.


Slažem se Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.