U tri generacije iskustva spravljanja najfinije čokolade, Monbana je uspjela  narasti do industrijskih razmjera, a da pritom nije izgubila senzibilitet „malog obiteljskog poduzeća“. Firma je osnovana davne 1918. godine od strane Louisa Guattari, da bi 1934. godine tvrtka promijenila ime u Monbana.

1978 tvrtka Monbana je bila prva u Francuskoj koja je uz kavu ponudila malu čokoladicu i time „uzdigla“ posluživanju kave na jedan sasvim novi nivo.

2001 godine mijenjaju  svoj prvobitni logo i kreću velikim koracima izvan granice Francuske.

Monbana se danas nalazi u preko 30 zemalja svijeta i proda preko 25 000 tona tople čokolade u godini što je ujedno i dokaz njene vrhunske kvalitete.

 

Već od davnina poznato je da je čokolada  hrana za dušu i energija za tijelo. Monbana topla čokolada, su gotovi pripravci za brzu i jednostavnu pripremu napitaka. Pakiranje je praktično jer se u vrećicama nalazi dostatna količina za jedan napitak . Sadržaj vrećice prelijte vrućim mlijekom te promiješajte i ukus će zadovoljiti najzahtjevnije čokoljupce.

 

http://www.monbanafoodservices.com/en/contenu/home

Slažem se Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.