Zajednički illy i Mitaca osiguravaju Vam užitak illy kave u svakom uredu pod motom – illy kava u uredu za profesionalce u poslu!

 Ime illy stoji ne samo za ime obiteljske firme već i za brend koji je ambasador talijanskog espressa u cijelom svijetu. illy je poznat po ekskluzivnoj mješavini 100% Arabica kave.

Firma Mitaca, poznata  kao proizvođač i dobavljač za Business-to-Business tržište, danas je poznata kao tvrtka s jakim inovacijskim pogonom, s korakom ispred konkurencije u razumijevanju potreba potrošača.

Zajedničkim snagama illy i Mitaca su osmislili I-espresso system, Mitaca Professional System i Mitaca Professional System L tri sustava  koji su  u stanju zadovoljiti različite potrebe. Sve tri vrste kapsula jamče izvornu kvalitetu u kavi ali i toplim napitcima.

Pomno odabrana mreža ovlaštenih illy distributera omogućuje Vam uslugu postavljanja Mitaca aparata i illy kave u Vašim poslovnim prostorima na području cijele RH.

http://www.mitaca.it

pogledajte video

http://www.youtube.com/watch?v=-g0BFeUPgLQ

kontakti pod distributera

Icon kontakti pod distributeri (31,6 KB)  

izjava o sukladnosti i5UP,m5UP

Icon izjava o sukladnosti m5UP, I5UP (654,5 KB)


Slažem se Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.