1994. godine Francesco Illy osniva tvrtku FrancisFrancis koja se bavi proizvodnjom i dizajniranju espresso aparata..

Prvi model X1 dizajnirao je Luca Trazzi koji je bio drukčiji od postojećih te je zahvaljujući tome postao najfotografiraniji espresso aparat na svijetu dok je 2011. godine Y1 osvojio je  svjetski poznatu nagradu u dizanu „reddot design award“.

Aparati novije generacije rade na principu iperespresso koji je rezultat dugogodišnjeg istraživanja kako napraviti najbolji illy espresso prilagođen za kućnu uporabu. Aparati su savršen spoj tehnologije i dizajna te su izrazito jednostavni za rukovanje.

Spinel Jamin aparat za kavu dizajniran je za klijente Ho.Re.Ca. dok su X7.1 i Y3 mali kućanski aparati koji omogućavaju dobivanje espressa poput onoga iz ruke vrhunskog bariste. Jednostavno ubacite kapsulu u držač te pritiskom na prekidač pokrećete i zaustavljate proces ekstrakcije nakon odabira željene količine kave. Sa novim aparatom Y5 milk možete birati između 6 različitih napitaka: espresso, produženi espresso,cappuccino, latte macchiato, pjena od mlijeka ili toplu vodu za čaj. 

.

http://www.illy.com

Pogledajte video za Y5 milk

https://www.youtube.com/watch?v=luAlwpRLNpA

Pogledajte video za aparat  X7.1

http://www.youtube.com/watch?v=rMUdhWgr7s0

Pogledajte video za kapsule illy

http://www.youtube.com/watch?v=CEx2C9XHSdA

http://www.youtube.com/watch?v=CckK-55uFic

uputstva za uporabu:

Icon uputstvo za uporabu X7.1 (1,6 MB)

Icon uputstvo za uporabu Spinel Jasmin (670,3 KB)

Icon uputstvo za uporabu Y3A (771,9 KB)

Icon uputstvo za uporabu Y5 milk (1,6 MB)

Slažem se Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.