Domori je stvorio ime širom svijeta, zahvaljujući tome  da se uvijek  isključivo koristio  najkvalitetnijim kakaom za izradu svojih proizvoda. Njegova čokolada se  radi isključivo iz kakao paste i smeđeg šećera bez emulgatora, aroma i ostalih dodataka.

Gianluca Franzoni – umjetničkog imena Mack Domori - je duša kuće Domori, i  prvi koji je razvio sistem za degustiranjem vrhunske  čokolade  (aroma, bogatstvo okusa i njena  čistoća). Iz toga se razvila današnja senzorska analiza čokolade.

Domori je u svjetsku poznat po svojim CRU čokoladom. To je čokolada proizvedena samo od jedne vrste kakaa iz jednog podneblja: Venezuele, Perua, Madagaskara i Ekvadora.

Domori je jedina tvornica u  svijetu koja  je  angažirana i službeno priznata za projekt  oporavak criollo  kakao na Hacienda San José u Venezueli.

http://www.domori.com

Slažem se Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.